شایعات لینک سازی 

دهه های متوالی است که وبمستران برای نشان دادن سایت شان در موتورهای جستجویی همچون گوگل دست به دامن فرآیندی می شوند که به آن لینک بیلدینگ گفته می شود.  با وجود اینکه چند سالی از محبوبیت لینک بیلدینگ می گذرد اما هنوز هم موارد زیادی در آن هست که باعث سردرگمی افراد می شود. سئو یک حوزه همیشه در حال تغییر است. روشی که دیروز کار می کرد ممکن است امروز کار نکند. کارمندانی هم که در گوگل کار می کنند درباره مشکلات موجود حرفی نمی زنند و توضیح قانع کننده ای ارائه نمی کنند.  همین امر موجب می شود فرآیندهایی همچون لینک بیلدینگ سردرگم کننده باشد. گاهی از اوقات حرف هایی در این حوزه زده می شود که واقعیت ندارد. در این مقاله می خواهیم به دروغ هایی در حوزه لینک بیلدینگ بپردازیم که بهتر است دیگر فراموششان کنیم.

محتوا تولید کنید، لینک خودش به سراغتان می آید:

 یکی از عقایدی که بین دیجیتال مارکترها و سئوکاران وجود دارد این است که اگر محتوای ارزشمندی تولید کنید و منابع قدرتمندی در اختیار کاربرانتان بگذارید، آن ها به سراغ تان می آیند.

دروغ-های-لینک-بیلدینگ
دروغ-های-لینک-بیلدینگ

اگر برند یا سایت شناخته شده و معتبری هستید، این حرف می تواند تا حدودی درست باشد. با اینحال اکثریت قریب به اتفاق سایت ها چنین موقعیتی ندارند و همین طرز فکر می تواند برایشان کُشنده باشد.  برای اینکه مخاطب بتواند در این دنیای شلوغ شما را پیدا کند باید مسیری برایش فراهم گردد. این مسیر چیزی جز لینک بیلدینگ درست و حساب شده نیست. افراد زیادی هستند که از طریق کلیک بر روی نتایج طبیعی در گوگل به چیزی که دوست دارند می رسند.  برای رسیدن به جایگاه مناسب در گوگل باید لینک های معتبری داشته باشید.

 برای گرفتن رتبه ، به لینک نیاز ندارید:

 خیلی ها فکر می کنند که برای رسیدن به نتایج برتر در گوگل نیازی به گرفتن لینک ندارند.  این حرف به هیچ عنوان درست نیست. هرچقدر بک لینک های معتبر و مرتبط تری داشته باشید برای کلمات کلیدی تان، جایگاه بهتری خواهید داشت.

تنها لینک هایی که از دامنه های معتبر گرفته می شوند مهم اند:

زمانی که لینک بیلدینگ می کنید باید به دنبال سایت هایی باشید که معیارهای مدنظرتان را داشته باشد. با اینحال این موضوع بدین معنی نیست که تنها به سراغ سایت هایی با اتوریتی بالا بروید. این ها تنها هدف شما نخواهند بود.

گاهی از اوقات سایت هایی که اتوریتی دامنه شان پایین است هم می توانند بهتان کمک کنند. شاید این ها تازه راه اندازی شده اند و هنوز در آغاز راه هستند. برای یک لحظه هم که شده این متر و معیارها را فراموش کنید. در کنار اتوریتی، مرتبط بودن هم باید برایتان مهم باشد. فرض کنید می خواهید از سایتی لینک بگیرید که موضوعش به حوزه کاری شما مربوط است اما دامین اتوریتی پایینی دارد. در این شرایط هزار تا فکر جورواجور به ذهنتان خطور می کند. از این سایت لینک بگیرم یا نه؟ اگر لینک بگیرم برای سئوی سایتم دردسرساز می شود؟ نه واقعیت چنین نیست. شما می توانید این سایت را هم برای لینک گرفتن هدف قرار دهید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید مرتبط بودن از دامین اتوریتی مهم تر است. زمانی که فقط بر روی یک معیار تمرکز می کنید فرصت های مرتبط زیادی را از دست می دهید.

برای صفحات پولسازتان، باید لینک بگیرید:

 از شنیدن صفحه پولساز تعجب نکنید. منظورم از صفحات پولساز همان صفحاتی است که می خواهید کاربر را به سمتش بکشانید و او را به یک مشتری وفادار تبدیل کنید. شاید فکر می کنید برای داشتن یک سایت موفق باید همه ترافیک تان را به سمت صفحات پولساز هدایت کنید. اما واقعیت درست برعکس است. معمولاً صفحات پولساز جزو صفحاتی محسوب می شوند که اطلاعات مهم و مفیدی برای کاربر ندارند. این صفحات فقط از یک محصول یا خدمت خاص حرف می زنند و نیاز اطلاعاتی کاربر را به درستی برطرف نمی سازند.

وبمسترهای هوشمند به صفحاتی که غنی از اطلاعات مفید یا محتوای ارزشمند هستند لینک می دهند. زمانی که به این دارایی های ارزشمند لینک می دهید شانس موفقیت تان بیشتر می شود و در نهایت چیزی که عایدتان می شود ترافیک بالا به سمت صفحات پولساز است.

 باید بهترین منبع اطلاعاتی لینک پذیر را بر روی سایت تان داشته باشید:

منابع اطلاعات لینک پذیر همان منابعی هستند که به طور خاص برای گرفتن اشتراک اجتماعی و کسب بک لینک طراحی شده اند. دارایی هایی که شما بر روی سایت تان دارید به شکل های مختلفی دیده می شوند. برخی از این دارایی ها ویدئوهای سرگرم کننده هستند، برخی شامل بازی می شوند و برخی نیز منابع اطلاعاتی هستند. داشتن منابع لینک پذیر ارزشمند بر روی سایت آنقدرها هم که فکر می کنید ساده نیست. به همین خاطر است که برخی ها از تکنیک آسمان خراش استفاده می کنند. این تکنیک یکی از تکنیک های موثر نوشتن متن های ارزشمند و مفید است اما همه که نمی توانند از آن استفاده کنند. لازم نیست منبع لینک پذیر شما یک راهنمای جامع یا یک گزارش بی عیب و نقص باشد. به جای اینکه همش به تعداد کلماتی که رقبایتان می نویسند توجه کنید، خودتان دست به کار شوید و شروع به تحقیق نمایید.  سعی کنید منابع معتبری بر روی سایت تان منتشر کنید که مخاطبان به آن علاقه مندند.

 هر چقدر ایمیل های بیشتری ارسال کنید، لینک های بیشتری به دست می آورید:

برخی از سئوکاران بر این باورند که ارسال ایمیل های متعدد به افرادی که در حوزه کاریشان هستند می تواند آن ها را یک قدم به کسب بک لینک نزدیک تر کند. فروشنده های قدیمی فکر می کردند هر چقدر ارتباط بیشتری با مشتریان برقرار کنند و مکالمات بیشتری داشته باشند فروششان هم بیشتر می شود. به نظر شما همین قانون در دنیای لینک بیلدینگ هم صادق است؟ نه الزاماً.  زمانی می توانید با این روش لینک به دست بیاورید که ارتباط تان را شخصی سازی کنید و بر روی آن به دقت تامل نمایید.  اگر به هر سایت و به هر وبمستری برای گرفتن لینک ایمیل بفرستید، تنها زمان با ارزشتان را به هدر می دهید.

 تنها مزیت لینک بلیدینگ مربوط به الگوریتم های گوگل است:

دروغ-هایی-درباره-لینک-بیلدینگ
دروغ-هایی-درباره-لینک-بیلدینگ

 همه ما خیلی خوب می دانیم که لینک ها جزو بنیادین الگوریتم های گوگل محسوب می شوند. هرچقدر بک لینک با کیفیت بیشتری داشته باشید شانس بالاتری برای گرفتن رتبه های برتر در گوگل خواهید داشت.  البته این تنها دلیل ما برای لینک بیلدینگ نیست. واقعیت این است که استفاده از این تکنیک می تواند مزایای دیگری هم برایتان داشته باشد. اولین مزیتی که این فرآیند برایتان دارد دیده شدن برند است. لینک بیلدینگ کمک تان می کند در بلندمدت به عنوان یک برند معتبر در گوگل دیده شوید.  علاوه براین به کمک لینک می توانیم ارتباطات گسترده تری برای خودمان دست و پا کنیم.

همیشه باید به دنبال انکرتکست هایی با انطباق دقیق باشید:

 در روزگاران قدیم، یکی از بهترین روش های دیده شدن در موتورهای جستجو استفاده از بک لینیک هایی با انکر تکست انطباق دقیق بود. آن روزها کیورد استافینگ ( استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی در متن) هم جایگاه ویژه ای داشت و خیلی ها از همین تکنیک برای رسیدن به جایگاه های مدنظرشان استفاده می کردند.  اما حالا خیلی چیزها در دنیای سئو تغییر کرده است. زمانی که گوگل می بیند سایتی فقط از یک نوع انکرتکست استفاده کرده است به سرعت آن را جریمه می کند. برای گوگل چنین پروفایلی به هیچ عنوان طبیعی نیست.  البته موضوع مهم دیگری که در این زمینه وجود دارد این است که گاهی از اوقات ما کنترل کاملی بر روی انکرتکست ها نداریم.  گاهی با وبمستران متعددی کار می کنیم و نمی توانیم به تک تک شان بگوییم از چه انکرتکست هایی در لینک بیلدینگ استفاده کنند.

 پس باید مطمئن شوید لینک های داخلی تان را با انکرتکست های مرتبط بهینه می کنید و توزیع انکرتکست ها در لینک های خارجی تان هم طبیعی است.

لینک بیلدینگ نیازمند توانایی های فنی است:

 بیشتر افرادی که با حوزه لینک بیلدینگ آشنا نیستند فکر می کنند که برای ورود به این حوزه باید برنامه نویس  یا توسعه دهنده وب باشند. با اینکه داشتن چنین توانایی می تواند در این شرایط بهتان کمک کند اما برای ورود به دنیای لینک بیلدینگ نیازی به این مهارت ها ندارید.

همه لینک های فالوو ارزش یکسانی دارند:

همه لینک ها در شرایط یکسانی ایجاد نمی شوند. من درباره تفاوت بین لینک های فالو و نوفالو صحبت نمی کنم. منظورم تفاوتی است که بین لینک های فالوو وجود دارد. بیایید این موضوع را با یک مثال ساده بررسی کنیم. فرض کنید می خواهید برای سایت تان لینک .edu  بگیرید. این لینک ها بسیار قدرتمند و خیلی ها به دنبالش هستند. بعد از تلاش فراوان توانسته اید دو لینک از یک سایت به دست آورید. هر دوی آن ها بر روی یک دامنه قرار گرفته اند که اتوریتی یکسانی دارند اما صفحاتشان متفاوت است. فکر می کنید هر دوی این ها لینک های فالوو هستند  و وزن و ارزش یکسانی دارند؟ نه اینگونه نیست.  موتورهای جستجو به اندازه کافی باهوش هستند و می دانند لینک های مختلف چگونه به دست می آیند. جایگاه لینک بر روی صفحات هم می تواند بسیار مهم باشد.  اگر دو لینک بر روی یک صفحه مشابه  قرار بگیرند، لینکی که  بالای خط تا گنجانده می شود ارزش بیشتری خواهد داشت.

سخن نهایی:

 وقتی صحبت از لینک بیلدینگ می کنیم خیلی ها فکر می کنند باید آپولو هوا کنند.  واقعیت این است که انجام تکنیک های لینک بیلدینگ آنقدرها هم که فکر می کنید سخت نیست. تنها کاری که شما باید انجام دهید تبعیت از استانداردهای گوگل و کمی تمرین است.