آپدیت کردن محتوا قدیمی
محتوای شما تاریخ انقضا دارد. در کل، 95 درصد محتوایی که تولید میکنید، بیشترین حجم ترافیک را در دو الی سه روز اول منتشر شدنش میگیرد.
در برخی صنایع، محتوا ممکن است بعد از چند هفته، قدیمی شود، در حالی که انواعی از تولید محتوا ها ممکن است پیش از اینکه ناچاراً بازده شان کاهش یابد، برای چیزی حدود 2-3 سال ترافیک ثابت دریافت کنند.
در آخر شما دو انتخاب برای محتوای قدیمی دارید: میتوانید حذف یا به روزش کنید. 10 دلیل منطقی برای اینکه محتوای قدیمی ترتان را به روزرسانی کنید در اینجا قرار دارد.
1 – ریت ورود یا کلیک (CTR) شما بسیار بد است.
به کنسول جستجوی گوگل بروید و تجزیه و تحلیل جستجوی خود را بررسی کنید. اگر ریت ورود با کلیک شما برای محتواهای بخصوصی خیلی پایین است، نشانه ی واضحی است که باید محتوای خود را به روز کنید.
عنوان و توضیحات خود را بررسی کنید. مطمئن شوید که شامل کلیدواژه های مرتبط باشد و همچنین برای کسانی که نتایج جستجو را اجمالی نگاه میکنند، چشم گیر و جالب توجه باشد. کلمه هایی را انتخاب کنید که احتمال کلیک شدن آنها بیشتر است.
2 – محتوای شما به خوبی نوشته نشده است.
آیا شده است که با عجله و بی دقت محتوایی را بدون ویراش (و ویرایش دوباره) منتشر کنید و هرگز دوباره سراغ آن نروید ؟ انتشار متحواهای ضعیف (مثل محتوایی که دارای غلط املایی زیاد و اشکالات گرامری باشد) راه ساده ای برای از دست دادن اعتماد مخاطبتان است.
همچنین بخوانید : بررسی تاثیر ssl بر روی سئو
اما نکته ی جالب توجه این است که در فضای آنلاین، هیچ چیز تا ابد باقی نمی ماند. محتوای ضعیف خود را دوباره بخوانید (یا یک ویراستار خوب استخدام کنید). نوع بیان را بهتر کنید. هجویات را حذف کنید. تاثیرگذاری اش را بیشتر کنید. خوانایی اش را بالا ببرید.
3 – محتوای شما هیچ ترافیکی نمیگیرد یا کمی ترافیک میگیرد.
تجزیه و تحلیل های خود را بررسی کنید که بفهمید کدام محتوایتان ترافیک جستجوی کمی (یا هیچی) میگیرد. شاید از نتیجه شگفت زده شوید.
مطلقا هیچ کاری انجام ندادن به بالا رفتن محتوای شما در صفحه های نتایج موتور جستجو (SERP) کمکی نمیکند. پس لیستی تهیه و محتواهایی که دارای ارزش بالقوه ای هستند را اولویت بندی و به روز رسانی آنها را شروع کنید.
4 – محتوای شما دارای داده های منسوخ است.
متحوای منسوخ شده = محتوای بد. حتی اگر محتوای شما ترافیک خوبی میگیرد، حتما مطمئن شوید که محتوایتان به روز است.
اگر محتوای خود را به روز نکنید، بازتاب منفی روی برند شما دارد – آیا به فراهم کردن اطلاعات دقیق برای مخاطب خود اهمیت نمیدهید ؟ این برای کسانی که از این اطلاعات استفاده میکنند نیز خوب نیست. – وقتی به مردم اطلاعات یا پاسخ غلط میدهید، آنها شما را مقصر میدانند.
5 – اضافه یا کم کردن لینک ها
اگر محتوای شما به منابع دیگری لینک میشود، از درستی لینک ها مطمئن شوید. کلیک کردن روی یک لینک فقط برای دیدن “whoops, that page can’t be found”های مختلف، خیلی آزاردهنده است.
همچنین به سادگی میتوانید محتواهای قدیمی خود را با لینک کردن به منابع دیگر در سایت خود، به روز کنید. فرصت خوبی است که به صفحه هایی که موقع انتشار محتواهایتان وجود نداشتند لینک کنید.
6 – اضافه کردن به روز رسانی های مهم
گاهی اوقات پیش می آید که موقع انتشار چیزی همه ی داده ها را در اختیار ندارید. این حالت بخصوص در اخبار، جایی که اولین و سریعترین بودن ضروری است، صدق میکند. در این حالت به پیدا کردن منابع ادامه دهید. روایت ها به تغییر و تحول ادامه میدهند. بعضی وقت ها حقایق پس از روزها یا هفته ها برملا میشوند.
اگر همچین محتوایی تولید میکنید، به روز رسانی ها را اضافه کنید، حالا میخواهید اسمش را یادداشت ویراستار، پُست اسکریپت یا آپدیت بگذارید.
7 – اضافه کردن عکس و فیلم
محتوای شما فقط شامل متن است؟ کمی جاذبه های بصری به آن اضافه کنید. این جلوه ها باعث میشوند خواننده ها اطلاعات و ایده های جدیدی بدست آورند، بیشتر با موضوع درگیر شوند و به خوانندگان کمک میکند شما را به خاطر بسپارند.
اضافه کردن محتوای دیداری برای خوانایی نیز خوب است – بلوک های بلند متنی که باعث فراری دادن خواننده ها میشود را جدا میکند. تصاویر و ویدیوهایی که اضافه میکنید حتما مرتبط و مفید باشند و به روایت داستان شما کمک کنند – هرگز نباید تصاویر و ویدیوها را صرفا محض اضافه کردن جلوه های دیداری اضافه کنید.
8 – میتوانید به محتوای خود زندگی دوباره بدهید
هر مقاله ای قرار نیست شما را از رقبا جلو بیاندازد. گاهی اوقات محتواهای خیلی خوب نادیده گرفته میشوند. این مسئله ممکن است به هر دلیلی اتفاق بیافتد – به اندازه ی کافی محتوای خود را تبلیغ نکرده اید، محتوای شما به خوبی بهینه نشده، موقع انتشار آن، کسی از برند یا وبسایت شما خبر نداشته یا مردم در آن زمان به محتوای شما احتیاج نداشته اند.
اگر روی منابع زیادی برای تولید یک محتوای عالی سرمایه گذاری کرده اید، احتمال زیادی وجود دارد که جایی از مسیر را اشتباه رفته باشید. به عقب برگردید، جایی که اشتباه کرده اید را دوباره ارزیابی و اصلاح کنید.
9 – به مردم بیشتری کمک میکنید محتوای شما را ببینند
به روز رسانی و پخش دوباره ی محتوایتان به شما شانس دیده شدن دوباره میدهد. محتوای خود را در خبرنامه ی ایمیل خود تبلیغ کنید. در شبکه های اجتماعی منتشرش کنید (اگر بودجه دارید، روی تبلیغات شبکه های اجتماعی سرمایه گذاری کنید تا دستیابی خود را افزایش دهید.)
همچنین بخوانید : 12 تکنیک دست اول برای افزایش فالوور اینستاگرام
احتمالا کسانی که الان محتوای شما را میبینند و به اشتراک میگذارند، بار اول آن را پیدا نکرده اند. اگر میخواهید افراد بیشتری محتوای شما را ببینند، آن را تبلیغ کنید.
10 – به روز رسانی محتوا، جواب میدهد
به عنوان مثال، Vox.com یک آزمایش روی بازنشر کردن، انجام داد. آنها از نویسندگان خود خواستند که در مجموع 88 مقاله را در پنج روز به روز کنند.
Matthew Yglesias، کارمند Vox، میگوید: «بنابراین ما متن ها را تغییر دادیم تا به روز و دقیق باشند». «اگر نویسنده احساس میکرد که تیتر قدیمی مناسب نیست، آن را عوض میکردیم. داده های جدیدی اضافه کردیم. ایده های جدیدی اضافه کردیم. بخش هایی که طولانی بودند را دوباره نوشتیم. نتیجه این شد که برخی قسمت ها مشابه با شکل اولیه ی خود بالا رفتند. بقیه هم در مرز غیر قابل تشخیصی قرار گرفتند.»
نتیجه: مقاله های به روز شده 500000 بازدید دریافت کردند. پس بله، به روزی رسانی محتوا جواب میدهد.
خلاصه
اغلب محتواها شکست میخورند. در نهایت همه ی محتواها از ارزششان کم میشود. به همین دلیل است که به روز رسانی محتواهای قدیمیتان با کمی تلاش، سود زیادی دارد.
به روز رسانی میتواند باعث رتبه ی بهتر در جستجوها، لینک شدن های بیشتر، ترافیک بیشتر و اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی شود و مشتری های جدیدی شما را پیدا کنند. فقط “بازاریابی” در “بازاریابی محتوا” را فراموش نکنید.